Afspraak maken

Wie is Alice?

Alice is uw gids doorheen de HR-wereld, uw sparringpartner voor al uw vragen aangaande het HR-beleid binnen uw onderneming. We denken oplossingsgericht, adviseren met kennis van zaken en steken samen met u de handen uit de mouwen om uw onderneming te laten groeien gestoeld op een transparant, inspirerend en krachtig personeelsbeleid, dit vanaf het moment van de 1ste aanwerving als bij een doorgroei naar een meer internationale expansie.

MAAR.....Alice is meer dan een HR-consultant.BALANCED ONDERNEMEN

MISSIE: Alice verandert het HR-beleid niet als een geïsoleerd gegeven, maar analyseert uw HR-vraagstuk steeds in een breder perspectief. Door de nauwe samenwerking met onze Partner, Accountantsburo Lauwers, houden we de vinger aan de pols in een steeds wijzigende fiscale en boekhoudkundige omgeving en kaderen we de impact van uw HR-beslissing op het rendement van uw onderneming, zonder evenwel het belang van uw "Human Capital" uit het oog te verliezen.

VISIE: Bouwend op een jarenlange ervaring binnen een internationale KMO-omgeving, geloof ik, als bezieler van Alice, stellig dat het rendement van een onderneming het product is van strategische visie, ondernemend enthousiasme gebaseerd op duidelijke cijfers en een gemotiveerd team! "HumanCapital" is vandaag een schaars en kostbaar waarde-element binnen uw onderneming.

Met Alice zouden we u graag ondersteunen om uw "HumanCapital" verder te laten bloeien binnen een maatschappelijk verantwoord en kostenefficiënte context!

ALICE-Team: Door de kwaliteit van onze dienstverlening willen we in de eerste plaats een positieve en duurzame samenwerking met onze klanten verwerven. We mikken niet op quickwins maar geloven in een partnership waarbij we u ondersteunen op de momenten wanneer u het nodig heeft.

Deze lijn willen we ook doortrekken naar onze medewerkers. Vandaag zijn we een klein team, elk met zijn eigen expertise, maar allemaal met dezelfde spirit: let's go that extra mile: Alice@your service!

Laurence Flamand voor ALICE

Alice

Op de hoogte blijven?